Είμαστε μια οικογενειακή εταιρία που παρέχουμε υπαίθριες δραστηριότητες και εξειδικευόμαστε στη διοργάνωση self-guided πεζοπορικών εκδρομών.

 Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε φιλικές προσωποποιημένες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας εξορμήσεις σε ξεχωριστούς προορισμούς, τόπους υψηλής αισθητικής ομορφιάς και ιστορικής αξίας σε επιλεγμένους προορισμούς στην κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο και Αιγαίο.

Η ιστορία μας:

Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν σε μια συζήτηση για το αγαπημένο μας hobby την πεζοπορία απορούσαμε γιατί η Ελλάδα, με τους τόσο ωραίους και ξεχωριστούς προορισμούς, δεν βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των ξένων πεζοπόρων.

Νιώθαμε λύπη που η πεζοπορία που τόσο αγαπάμε δεν ήταν διαδεδομένη στη χώρα μας και ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση που οι φίλοι της πεζοπορίας εκτός Ελλάδος δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλες αυτές τις ξεχωριστές περιηγητικές εμπειρίες που προσφέρουν τα μονοπάτια του τόπου μας.

Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε αυτό να το αλλάξουμε. Έτσι δημιουργήσαμε την Trailducks με σκοπό να προωθήσουμε την πεζοπορία σα ψυχαγωγία και άσκηση στην Ελλάδα  και να γνωρίσουμε τις όμορφες περιπατητικές διαδρομές που διαθέτει  η χώρας μας στους φίλους της πεζοπορίας από το εξωτερικό.

Σήμερα λοιπόν, και έχοντας δημιουργήσει μια ισχυρή κοινότητα γύρω μας από ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε την πεζοπορία κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Μέσω της Trailducks, προωθούμε την πεζοπορία, μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας από τις περιηγητικές εκδρομές που αγαπάμε  και ταυτόχρονα προσφέρουμε σε ταξιδιώτες υψηλής ποιότητας self-guided πεζοπορικές διακοπές  σε μοναδικούς προορισμούς του τόπου μας.

Ποιοί είμαστε:

Πάθος για το πεζοπορία- Επαγγελματισμός – Προσοχή στις λεπτομέρειες             

Το τρίπτυχο αυτό χαρακτηρίζει όλο το προσωπικό της Trailducks. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε πάθος για αυτό που κάνουμε και δίνουμε κάθε μέρα σε αυτό, τον καλύτερο μας εαυτό. Εργαζόμαστε με αγάπη για το αντικείμενο και με πολύ μεράκι προσέχουμε ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια μιας και πιστεύουμε πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! 

Προσφέρουμε self-Guided πεζοπορικές διακοπές καθώς αγαπάμε την ελευθερία που προσφέρει αυτό το είδος διακοπών στον ταξιδιώτη. Όμως για εμάς το Self-guided δε σημαίνει και απρόσωπη εξυπηρέτηση. Φιλοσοφία μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με φιλικό και ανθρώπινο χαρακτήρα. Για αυτό επιτρέψτε μας να  σας συστηθούμε:

Image

Θοδωρής Καραχάλιος - Συνιδρυτής &  Operations

Ο Θοδωρής είναι ο εμπνευστής και συνιδρυτής της Trailducks. Μαζί με το προσωπικό της πρώτης γραμμής της εταιρίας σχεδιάζει και περπατάει προσωπικά όλα  τα μονοπάτια με μοναδικό στόχο την τελειοποίηση κάθε διαδρομής. Με σπουδές στη φυσικοθεραπεία και μεταπτυχιακό στην αθλητική φυσικοθεραπεία έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην αγαπημένη του απασχόληση το trekking. Συνδυάζει ιδανικά την τεράστια εμπειρία του στις διαδρομές των Ελληνικών βουνών με την αγάπη του για το Mountaineering και το rock climbing διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες του στον ευρύτερο τομέα της ορειβασίας. Είναι κάτοχος διπλώματος αρχηγού ορειβατών και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ενασχόλησης του  με το βουνό προσφέροντας ταυτόχρονα στην Trailducks μονοπάτια σπάνιας ομορφιάς.

Κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει για αυτόν:   Έχει ταξιδέψει σε πάνω από 50 χώρες!

Πεζοπορικά περήφανος για:  Το Trekking του στην περιοχή Annapurna στο Νεπάλ.

Στόχος του: Trekking στο Pacific Crest Trail

Image

Χριστόφορος Τζέμος - Συνιδρυτής & New Destinations Specialist

Ο Χριστόφορος είναι το πολυεργαλείο της ομάδας. Μεγαλωμένος στους πρόποδες του Υμηττού, το βουνό τον κέρδισε από παιδί. Ακούραστος και ασταμάτητος ανεβοκατεβαίνει τα Ελληνικά βουνά χαρτογραφώντας νέες πεζοπορικές διαδρομές. Λάτρης του Αλπικού στυλ ανάβασης.   Μεγάλο του πάθος να κλείνει το χάρτη και να περιηγείται σε άγνωστα μονοπάτια. Αναρριχητής ονείρων, σκοντάφτοντας πάντα στην πραγματικότητα, στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να πεζοπορεί ανάμεσα στα μονοπάτια της γης και του ουρανού (ερασιτέχνης αστρονόμος γαρ) ανάμεσα στις ψηλές κορυφές των βουνών και την Μεγάλη Άρκτο.

Κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει για αυτόν:   Ασχολείται με την φυσική καλλιέργεια ( natural farming ) και την ερασιτεχνική αστρονομία .

Πεζοπορικά περήφανος για: Το Trekking που ολοκλήρωσε σε διαδρομή στο Everest.

Στόχος του: H κατάκτηση της κορυφής του Κιλιμάντζαρου

Image

Βασίλης Τζέμος - Finance Associate Partner

O Βασίλης αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο back office και την front line της εταιρίας. Με σπουδές στα οικονομικά και τη διοίκηση  έχει αναλάβει το νευραλγικό τομέα του Finance.  Η εμμονή του στις λεπτομέρειες,  η προσήλωση του στον προγραμματισμό και την οργάνωση τον καθιστούν ιδανικό στο ρόλο του. Αδιάκοπα φροντίζει με ζήλο για την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε  όλα να λειτουργούν ρολόι και καθημερινά δίνει το κάτι παραπάνω στην εργασία του εξασφαλίζοντας στην front line τη σιγουριά και την ηρεμία που απαιτεί ο δύσκολος ρόλος της.  Τον ελεύθερο του χρόνο τον μοιράζεται ανάμεσα στις δύο του μεγάλες αγάπες την οικογένειά του και την πεζοπορία.

Κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει για αυτόν: Στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει πεζοπορίες μαζί με τους δύο του μικρούς γιούς!

Πεζοπορικά περήφανος για: Την κατάκτηση της κορυφής του Ολύμπου

Στόχος του: Πεζοπορία στην Ανταρκτική

Image

Ανέστης Προυσανίδης - Δικηγόρος  &  New Destinations Specialist

Ο Ανέστης ξεκίνησε αρχικά ως εξωτερικός συνεργάτης πάνω στα νομικά θέματα. Όμως το πάθος του για τις υπαίθριες δραστηριότητες και η αγάπη του για την πεζοπορία σύντομα μας ένωσαν και τώρα πορευόμαστε σε κοινό δρόμο. Πλέον αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας στην ανακάλυψη νέων μονοπατιών. Με την τεράστια εμπειρία του, σε πεζοπορικές εκδρομές και με διαδρομές σε πάνω από 15 χώρες και  2 ηπείρους ανακαλύπτει ασταμάτητα νέους προορισμούς και μας προσφέρει πάντα  ξεχωριστές και μοναδικές διαδρομές.

Κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει για αυτόν:   Σε ηλικία μόλις 3 χρόνων συμμετείχε στο πρώτο του long distance hiking στην Οροσειρά της Πίνδου!

Πεζοπορικά περήφανος για: Το Trekking που πραγματοποίησε στο δρόμο του Μεταξιού

Στόχος του: Trekking στους παγετώνες της Γης του Πυρός

Image

Λένα Γεωργά - Associate Partner

Η Λένα είναι καθηγήτρια Φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στο Snowboarding και στο Σπορτ management (Marketing Management). Είναι κάτοχος του τίτλου Master Instructor του Spinning® Static Cycling.

Επιπλέον η Λένα είναι ο Πρόεδρος αλλά και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου "BackpackOnGreece"

Image

Βαγγέλης ΓεωργοπαπαδάκηςAssociate partner

 

Ο Βαγγέλης είναι απόφοιτος των Σχολών Ορειβασίας και Αναρρίχησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης.

Η εμπειρία ορειβασίας του μετρά πάνω από 20 χρόνια με πολλές αναρριχήσεις στα ελληνικά βουνά.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης είναι Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Πεζοπορίας & Φύσης "BackpackOnGreece"

  Γιατί Trailducks

Trailducks 1

  Πλεονέκτημα μας η αγάπη μας για την πεζοπορία!

  Σχεδιάζουμε πεζοπορικές εκδρομές κατά τις οποίες ο πεζοπόρος θα έχει μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία. Περπατάμε οι ίδιοι κάθε μονοπάτι και επιλέγουμε αυτά που έχουν να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στον πεζοπόρο. Πιστεύουμε πως η πεζοπορία δεν  πρέπει να   είναι αποκομμένη από τον τόπο που εκτελείται. Στόχος μας είναι, ως μια παρέα, να μοιραστούμε την εμπειρία και να ζήσουμε στο μέγιστο βαθμό την κάθε πεζοπορική διαδρομή.

Στην Trailducks μας αρέσει η ευελιξία αλλά υπάρχουν και θέματα στα οποία δε χωράει συμβιβασμός.

Δε συμβιβαζόμαστε σε θέματα ασφάλειας

 • H δική σας ασφάλεια είναι και θα παραμείνει για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Η επιλογή των εκδρομών έχει γίνει με γνώμονα και την ασφάλεια σας. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην πρόβλεψη, ανάλυση και αντιμετώπιση ακόμα και των πιο μικρών, φαινομενικά ασήμαντων, κινδύνων που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ταξιδιώτης.

Στην Trailducks μας αρέσει να είμαστε πρώτοι και να ξεχωρίζουμε. Η σιγουριά αυτή πηγάζει από τα πλεονεκτήματα μας.

Ξεχωρίζουμε γιατί:

 • η γνώση είναι δύναμη: Η ομάδα της Trailducks αποτελείται από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία στις πεζοπορίες και εντοπιότητα από τους τόπους που εκτελούνται οι εκδρομές μας. Αυτό μας προσφέρει άμεσο πλεονέκτημα  καθώς γνωρίζουμε οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινότητα και έχουμε τη μέγιστη γνώση του χώρου και του τόπου. Η βαθιά μας γνώση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας  κάνουν και τη διαφορά.
 • Είμαστε γεμάτοι πάθος και αγάπη για το αντικείμενο. Ο επαγγελματισμός μας είναι μεν αδιαμφισβήτητος αλλά το μεράκι που βάζουμε στην εργασία μας κάνει το τελικό αποτέλεσμα τόσο ξεχωριστό. Κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους ταξιδιώτες που μας επιλέγουν.

  Τι προσφέρουμε:

Trailducks 1

 

Αποστολή μας είναι η παροχή ποιοτικών πεζοπορικών εκδρομών σε μοναδικούς προορισμούς του τόπου μας.

Υπερέχουμε γιατί προσφέρουμε:

 

 

 • Πλήρης υπηρεσία μεταφοράς

Στις παροχές μας συμπεριλαμβάνονται όλες οι οδικές μετακινήσεις που σχετίζονται με το πακέτο της πεζοπορικής εκδρομής που επιλέξατε. Εκτός από τη μεταφορά των πραγμάτων σας από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο καλύπτουμε και την προσωπική σας μεταφοράς από και προς την Αθήνα. Έτσι από την πρώτη κιόλας στιγμή είστε όχι μόνο ξέγνοιαστοι να απολαύσετε τις διακοπές σας αλλά το σημαντικότερο έχετε και το ιδανικό πρόγραμμα μετακινήσεων ώστε να μην υπάρχει ούτε λεπτό χαμένο στις διακοπές σας.

  • Ποιοτικά καταλύματα:

  Σε όλα μας τα πακέτα προσφέρουμε ποιοτικά και με ξεχωριστό χαρακτήρα καταλύματα των οποίων η τοποθεσία είναι βολική για τον ταξιδιώτη. Επιλέγουμε τις διανυκτερεύσεις με γνώμονα  να προσθέτουν αξία στη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία που θα ζήσει ο ταξιδιώτης και να του παρέχουν ότι ακριβώς χρειάζεται ώστε να απολαύσει στο μέγιστο τις διακοπές τους.   

  Κατά την επιλογή των καταλυμάτων λαμβάνουμε υπόψη μας:

  • Ποιότητα υπηρεσιών: Τα επιλεγμένα καταλύματα να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με φιλικό χαρακτήρα στους ταξιδιώτες μας.
  • Τοποθεσία: Στόχος μας είναι το κατάλυμα να βρίσκεται κοντά στα μονοπάτια αλλά και βασική μας επιδίωξη η τοποθεσία του να μπορεί να προσφέρει πλήθος επιλογών για φαγητό, διασκέδαση και επίσκεψη στα αξιοθέατα της περιοχής.  
  • Ευχάριστη χαλαρή διαμονή: Μετά από μία μέρα πεζοπορίας είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα να προσφέρουμε μια ξεκούραστη διαμονή. Έτσι αποτελεί για εμάς βασικό κριτήριο το κατάλυμα να είναι ήσυχο και να προσφέρει στον ταξιδιώτη χαλάρωση και ηρεμία.
  • Συνεχής υποστήριξη.

  Self-guided δε σημαίνει πως είστε μόνοι σε κανένα σημείο του ταξιδιού. Απεναντίας η υποστήριξη μας προς εσάς ξεκινάει πολύ πριν το ταξίδι σας. Σας υποστηρίζουμε από την αρχήν για οτιδήποτε σας απασχολεί από θέματα Logistics μέχρι και για πρακτικές συμβουλές ώστε να είναι το ταξίδι σας απλά τέλειο και άνετο. Φυσικά κατά τη διάρκεια των πεζοπορικών διακοπών σας, είμαστε πάντα δίπλα σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και σας παρέχουμε συνεχόμενη τηλεφωνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου με πολύ προσιτό τρόπο.

  • Μοναδικές πεζοπορικές εξορμήσεις.

  Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας δε θα ήταν αρκετό από μόνο του αν δεν προσφέραμε και μοναδικές πεζοπορικές διαδρομές.  Έτσι η επιλογή των μονοπατιών εκ μέρους μας έχει γίνει πολύ προσεκτικά και είμαστε περήφανοι για το τελικό μας αποτέλεσμα.  Ο ταξιδιώτης θα βρεθεί στο ευχάριστο δίλλημα να επιλέξει ανάμεσα σε πεζοπορίες διαφορετικού ύφους και στιλ. Έχει τη δυνατότητα να απολαύσει την πεζοπορία του σε κάποιον προορισμό με πολιτιστικό χρώμα ή σε κάποιον προορισμό ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς, μπορεί πάλι απλά να προτιμήσει για πεζοπορία κάποιο βουνό της ενδοχώρας, κάποιο βουνό με θέα τη θάλασσα ή κάτι τελείως διαφορετικό όπως για παράδειγμα πεζοπορία σε ένα παραδοσιακό γραφικό Ελληνικό  νησί.

 • Διεύθυνση: Φραγκογιάννη 45, Παπάγου 15669 Αθήνα, Ελλάδα
 • Email: info@trailducks.gr
 • Τηλ: +302130234731
 • MH.T.E. 0259E70000741801

Search