Ημερήσιες πεζοπορικές εμπειρίες!

Εδώ θα βρείτε μοναδικές πεζοπορικές εμπειρίες. Μονοήμερες εκδρομές που συνδυάζουν την αγαπημένη μας πεζοπορία με μοναδικές εμπειρίες ζωής!

Limni Doxa Path

Πεζοπορία στη Λίμνη Δόξα

icons

Η λίμνη Δόξα είναι μια τεχνητή ορεινή λίμνη σε υψόμετρο 900 μέτρων. Βρίσκεται στο δυτικότερο άκρο του νομού Κορινθίας κοντά στα σύνορα με την Αχαΐα και στα νερά της καθρεφτίζονται ο επιβλητικός όγκος της Ντουρντουβάνας και τα δάση της ορεινής Κορινθίας. Η κατασκευή της λίμνης ολοκληρώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με την δημιουργία ενός φράγματος μήκους 225 μέτρων στην κοίτη του ομώνυμου χειμάρρου με σκοπό την εξασφάλιση των αρδευτικών αναγκών της κοιλάδας του Φενεού.  


 Αθήνας 1

Guided Πεζοπορία

Ημερήσια

Απρίλιος - Οκτώβριος

Από € 25 

Εύκολος / Μέτριος βαθμός δυσκολίας (2/5)

Steni Evvoias Path

Πεζοπορία στη Στενή, Ευβοίας

icons

Απολαύστε μια ημερήσια πεζοπορία όπου θα ανταμείψει τον πεζοπόρο με την υπέροχη θέα που προσφέρει και τις συνεχείς εναλλαγές του φυσικού τοπίου. Γραφικά χωριά, σκιερά πλατάνια, πεύκα, καστανιές, έλατα και καλό φαγητό όλα σε ένα ξεχωριστό πεζοπορικό προορισμό δίπλα στην Αθήνα.


 Αθήνας 1

Guided Πεζοπορία

Ημερήσια

 Απρίλιο - Οκτώβριο (On demand)

Από € 25 

Μέτριος βαθμός δυσκολίας (3/5)

Vitina

Ελάτη – Βυτίνα (Μαίναλο Quality Trail Path)

icons

Εκδρομή στα γραφικά χωριά της Αρκαδίας. Απολαύστε σε αυτή την μονοήμερη εκδρομή το ξεχωριστό φυσικό τοπίο της διαδρομής και επισκεφτείτε το γραφικό χωριό της Βυτίνας.  


 Σαντορίνης 1

Guided / Self Guided Πεζοπορία

Ημερήσια

Μάρτιος έως Οκτώβριος

Από € 35

Εύκολος / Μέτριος βαθμός δυσκολίας

Nemea path

Ο Δρόμος του Κρασιού - Νεμέα

icons

Ανακαλύψτε την περιοχή της Νεμέας γνωστή και ως Ελληνική Τοσκάνη. Περπατήστε ανάμεσα σε αμπέλια και απολαύστε το δείπνο σας δίπλα από τις όχθες του ποταμού Ασωπού με τη συνοδεία επιλεγμένων οίνων της περιοχής.

 

 Αθήνας 1

Guided Πεζοπορία

Ημερήσια

 Απρίλιο - Οκτώβριο (On demand)

Από € 55

Εύκολος / Μέτριος βαθμός δυσκολίας

Hymettus Path

Απόδραση από την πρωτεύουσα – Υμηττός

icons

Μόλις μία ανάσα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, ο Υμηττός προσφέρει τη γαλήνη που κάθε πεζοπόρος αναζητά. Σε αυτή την ημερήσια πεζοπορία ανακαλύψτε τα μονοπάτια του Υμηττού, επισκεφτείτε τη σπηλιά του Λιονταριού και απολαύστε σε Πανοραμική θέα την Αθήνα και τα Μεσόγεια.


 Αθήνας 1

Self-Guided Πεζοπορία

Ημερήσια

Μάρτιο – Νοέμβριο

Από € 80 (Για γκρουπ  1 – 3 ατόμων)

Μέτριος βαθμός δυσκολίας

Parnitha Path

Απόδραση από την πόλη - Πάρνηθα

icons

Απολαύστε μια ημερήσια πεζοπορία στο υψηλότερο βουνό της Αττικής. Περπατήστε στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας ανάμεσα σε δάση Ελάτων και βελανιδιές και θαυμάστε την πανοραμική θέα του Λεκανοπεδίου.


 Αθήνας 1

Self-Guided Πεζοπορία

Ημερήσια

Μάρτιο – Οκτώβριο

Από € 100 (Για γκρουπ  1 – 3 ατόμων)

Μέτριος βαθμός δυσκολίας

Tip:

Οι μονοήμερες εκδρομές μας προσφέρουν μέγιστη πεζοπορική εμπειρία σε συνδυασμό και με άλλες δραστηριότητες ώστε τελικά ο πεζοπόρος να απολαύσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ζωής και να έχει μια αξέχαστη ημέρα.

  • Διεύθυνση: Φραγκογιάννη 45, Παπάγου 15669 Αθήνα, Ελλάδα
  • Email: info@trailducks.gr
  • Τηλ: +302130234731
  • MH.T.E. 0259E70000741801

Search